Raportointi Nursebuddyssa
Henkilöstöraportit
Työvuorolistojen tulostaminen taulukkomuodossa

Näillä ohjeilla muokkaat Nursebuddysta saatavan työvuorolistauksen esim. TES-vaatimusten mukaiseksi.

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos tarvitset tulosteen, jossa hoitajien suunnitellut tulevat työvuorot näytetään taulukkomuotoisesti esim. TES:in vaatimuksia mukaillen, voit hyödyntää Nursebuddysta saatavaa työvuorotietoa.

Sisältö muokataan sen jälkeen taulukkolaskentaohjelmassa siten, että kaikkien hoitajien työvuorot ja päivämäärät saadaan kootuksi yhteen näkymään, josta tiedot voi tulostaa esim. hoitajien ilmoitustaululle tai jakaa vaikkapa viranomaisten käyttöön.

Kaikki työvaiheet kerrotaan kädestä pitäen oheisella vinkkivideolla. Videolla näytetyt "koodit" löydät alempaa tältä sivulta.

Vinkit: Raportin valmistelu Nursebuddyssa

1. Mene kohtaan Raportit > Hoitajaraportit > Työvuorot ja matkat.

2. Valitse kalenterista ajankohta, jolta haluat tiedot. Katso vinkit >>

Vinkit: Raportin muotoilu Google Sheetsissä

Calculated field -kentän koodi videon kohdassa 6:06 eteenpäin:

=JOIN(",";UNIQUE('Suunnitellut työvuorot'))

Muista lisäksi valita Summarize by > Custom.

Päivämääräkentän korjaaminen, videon kohdassa 8:30 eteenpäin:

=TO_DATE(DATEVALUE(A2))