Maksuryhmien hallinta

Maksuryhmien käyttö

Maksuryhmien käyttö helpottaa raportointia etenkin asiakkaiden laskuttamisen yhteydessä. Asiakkaan käyntiraporttia luotaessa maksuryhmää voidaan käyttää suodattamaan vain kyseiseen maksuryhmään kuuluvat käynnit näkymään raportilla.

Eräs yleisimmistä maksuryhmien käyttötapauksista on luoda maksuryhmät:

• Palveluseteli
  • Itse maksavat

Kun maksuryhmät on luotu asetusten kautta, käynteihin liittyvät maksuryhmät pitää määrittää jokaiselle käynnille käynnin tiedoissa. Mikäli käynnille on määritetty toistuvuus, valittu maksuryhmä koskee kaikkia kyseisen käynnin käyntikertoja.

Maksuryhmien määrittäminen

Maksuryhmien määrittämiseksi sinun tulee siirtyä NurseBuddyn asetuksiin, joihin pääsee oikeasta ylänurkasta löytyvästä valikosta

1) Klikkaa nimesi kohdalta
2) Valitse avautuvasta valikosta Asetukset.
3) Ensimmäisenä avautuu välilehti "Yleiset asetukset"
4) Valitse välilehti Maksuryhmät.

Uuden maksuryhmän lisääminen

Lisää uusi osaaminen klikkaamalla + Lisää uusi maksuryhmä.

Syötä uuden maksuryhmän nimi avautuvaan ikkunaan ja paina Valmis.

Paina lopuksi Tallenna tallentaaksesi uuden maksuryhmän.

Maksuryhmän muokkaaminen

Voit muokata luomaasi maksuryhmää viemällä hiiren maksuryhmän riville ja klikkaamalla rivin lopussa olevaa -painiketta.

Maksuryhmän tiedot avautuvat muokattavaksi.

Tee haluamasi muutokset ja paina Valmis. Muista painaa vielä Tallenna kun palaat takaisin Maksuryhmät-näkymään, jotta tekemäsi muutokset tallentuvat.

Maksuryhmän voi poistaa muokkausnäkymästä painamalla Poista. Muista painaa vielä Tallenna kun palaat takaisin Maksuryhmät-näkymään, jotta maksuryhmän poistaminen tallentuu.