Uuden hoitajan lisääminen

1. Valitse työkaluriviltä Ihmiset

2. Klikkaa Hoitajat

3. Klikkaa “+”-merkkiä oikealla

4. Täytä hoitajan perustiedot

5. Syötä puhelinnumerot kansainvälisessä muodossa. Eli +358 ensimmäisen nollan tilalle Suomessa.

6. Täytä osoitteen tiedot niille varattuihin kenttiin ja varmista, että kartalla näkyvä punainen nasta vastaa oikeaa sijaintia. Jos nasta ei ole oikeassa kohdassa, siirrä sitä raahaamalla.

7. Valitse käyttäjätunnus: suositellaan käyttämään sähköpostia tai puhelinnumeroa jos hoitajilla on henkilökohtaiset puhelimet. Muuten esim. etunimen 3 ensimmäistä kirjainta + sukunimen 3 ensimmäistä kirjainta + .yrityksen nimi (esim. käyttäjätunnus Laura Kelloselle Nursebuddysta olisi: laukel.nursebuddy

8. Luo käyttäjälle PIN-koodi. Koodi voi sisältää vain numeroita (suositeltu määrä vähintään 4 numeroa).

9. Halutessasi voit rastittaa jommankumman alla olevista vaihtoehdoista, jolloin kirjautumistiedot lähetetään automaattisesti hoitajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestinä

10. Työtiedot-osiossa voit muun muassa lisätä hoitajalle tiimin (lue lisää tiimeistä täältä) sekä määrittää käytetyn kulkuneuvon (auto, kävellen, pyörä..).

11. Yläreunan valikkorivin Osaaminen-välilehdellä määritetään hoitajan osaamiset.

Ennen osaamisten määrittämistä hoitajille, osaamiset on luotava asetusten kautta (katso Asetukset / Osaamisten hallinta).

Lisää uusi osaaminen klikkaamalla hiirellä tekstikentää ja kirjoita haluamasi osaamisen nimi. Alla olevaan valikkoon tulee näkyville kaikki kirjoittamaasi tekstiä vastaavat osaamiset, eikä osaamisen nimeä tarvitse kirjoittaa kokonaan.

Kun osaaminen on valittu, näytölle aukeaa uusi ikkuna osaamisen tietojen syöttämiseksi.

Tässä ikkunassa voit lisätä osaamiseen liittyvät tiedot:

• Voimassaoloaika
  • Muistiinpanot
  • Liittää osaamiseen liittyviä dokumentteja, esimerkiksi skannattu kopio osaamisen osoittavasta todistuksesta

Raporttiosiosta löytyvällä hoitajien osaamisraportilla näkyvät ne osaamiset, joille on määritelty viimeinen voimassaolopäivä.

Kun olet syöttänyt kaikki osaamiseen liittyvät tiedot, paina lopuksi Lisää.

Näkymä palaa takaisin hoitajan Osaaminen-välilehdelle. Lisätty osaaminen näkyy hoitajan tiedoissa. Mikäli osaamiselle on asetettu viimeinen voimassaolopäivä, se näkyy osaamisen nimen perässä.

Pääset muokkaamaan osaamisen tietoja klikkaamalla -painiketta.

12. Tietojen tallentamisen jälkeen hoitaja voi kirjautua kyseisillä tunnuksilla mobiliilaitteellaan sovellukseen.