NurseBuddy 4.0 uudet ominaisuudet

Version 4.0 uudet ominaisuudet

Asiakasta koskevan huomautuksen lisääminen

Tämän toiminnon avulla esimiehet sekä hoitajat voivat luoda asiakasta koskevia huomautuksia, jotka tulevat hoitajien ja muiden esimiesten nähtäville.

Täältä löydät tarkemman ohjeen huomautuksen luomiseksi esimiesnäkymässä.

Täältä puolestaan löydät ohjeet huomautuksen luomiseksi hoitajan mobiilisovelluksessa.

Tämän ominaisuuden myötä hoitajien mobiilisovellukseen on tullut pieni muutos toimintoon, jolla lähetetään käyntiä koskeva huomautus työnjohtajalle. Lue päivietty ohjeemme käynnin suorittamisesta mobiilisovelluksella mikäli käytätte tätä toimintoa.

Usean hoitajan käynnin raportointi mobiilisovelluksella

Usean hoitajan käyntien raportointia mobiilisovelluksella on kehitetty. Lue päivitetty ohje täältä.

Usean hoitajan käyntien jakamisesta hoitajille löydät ohjeet täältä.

Olemme myös kehittäneet raporttinäkymiämme selkiyttäksemme usean hoitajan käyntien esittämistä raporteissa. Lue päivitetty ohje asiakkaan käyntiraportista sekä päivitetty ohje hoitajan käyntiraportista.

Uusi käyttäjätaso esimiehille, Asiakaskoordinaattori

Olemme lisänneet uuden käyttäjätason esimiehille. Uusi käyttäjätaso on asiakaskoordinaattori, jolla on muutoin samat käyttäjäoikeudet kuin esimiehillä, mutta asiakaskoordinaattori ei pysty tekemään muutoksia asiakkaiden käyntisuunnitelmiin.

Lue asiakaskoordinaattorin käyttäjätasosta tarkemmin täältä.