NurseBuddy 4.2 uudet ominaisuudet

Julkaisemme NurseBuddyn uusimman version viikon 9 aikana.

Version 4.2 uudet ominaisuudet

Asiakkaan kalenterin kahden viikon näkymä

Olemme lisänneet asiakkaan kalenteriin toiminnon, jolla käyttäjä voi valita asiakkaan kalenterissa näkymäksi 1 viikon tai 2 viikkoa.

Käynnin keston mittaamisen keskeyttäminen

Olemme tuoneet hoitajien mobiilisovellukseen toiminnon, jonka avulla käynnin keston mittaaminen voidaan keskeyttää käyntiä suorittaessa. Ominaisuus on tehty ensisijaisesti niiden asiakkaiden tarpeisiin, joilla on tarve suorittaa useampaa käyntiä samanaikaisesti yhden hoitajan toimesta. Tässä tapauksessa käynnin keston mittaaminen voidaan keskeyttää sen asiakkaan osalta, jonka luota siirrytään toisen asiakkaan luokse. Vastaavasti sen asiakkaan käynnin keston mittaaminen käynnistetään uudelleen, jonka luokse siirrytään.

Muut parannukset

Lisäksi olemme tehneet seuraavat parannukset NurseBuddyn version 4.2 yhteydessä