Seuraa

Ohjeet oman kuvaruutusi jakamiseksi etäkoulutuksessa

Käytämme etäkoulutuksissa join.me-sovellusta. Koulutustilanteissa oppimisen kannalta hyvä ratkaisu on jakaa kuvaruutu niin, että NurseBuddyn kouluttaja näkee sinun kuvaruutusi. Tällöin kouluttaja voi neuvoa NurseBuddyn käytössä samalla kun itse käytät ohjelmistoa. Näin toimimalla ohjelman käyttö jää todistetusti paremmin mieleen.

Liity etäkoulutukseen klikkaamalla linkkiä, jonka NurseBuddyn kouluttaja on lähettänyt sinulle sähköpostilla.

Oman kuvaruutusi jakaminen alkaa siitä, että NurseBuddyn kouluttaja lähettää sinulle pyynnön jakaa oman näyttösi. Ruudullesi tulee oheinen ilmoitus.

Klikkaa "Download app.

Selain lataa join.me-sovelluksen ja kun lataus on valmis, ladattu sovellus löytyy selaimen alalaitaan ilmestyvän harmaan palkin vasemmasta reunasta.

Klikkaa vasemmassa alakulmassa olevaa join.me.exe-tekstiä. Sovellus käynnistyy ja ruudullesi tulee oheinen näkymä. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätiliä.

Kuvaruutusi on nyt jaettu, eli NurseBuddyn kouluttaja näkee omalta koneeltaan sinun koneesi kuvaruudun.

Avaa selaimeen uusi välilehti ja siirry NurseBuddyn sisäänkirjautumissivulle.

Koulutuksen lopussa voit lopettaa kuvaruutusi jaon valitsemalla join.me-ohjelman valikosta "Pass presenter role", jolloin sinulle tulee näkyviin NurseBuddyn kouluttajan näyttö. Kuvaruudun jakaminen päättyy joka tapauksessa kun etäkoulutusistunto päättyy.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk