Työvuoro- ja matkaraportti

Työvuoro- ja matkaraportin avulla

• saat kätevästi tarkistettua menneet ja tulevat työvuorot halutulle ajanjaksolle
  • tulostat tarvittassa työvuorolistoja kätevästi
  • näet hoitajien työvuorolle kirjaamat kilometrit ja kommentit nyt yhtenä kätevänä raporttina

1. Valitse työkaluriviltä Raportit

2. Valitse Työvuorot ja matkat hoitajaraporteista

3. Valitse aikaväli, jolta haluat raportin muodostettavan. Valitse myös, haluatko raportilla näkyvän kaikkien hoitajien vai yksittäisen hoitajan tiedot.

4. Suunnitellut tunnit -sarake kertoo valitulle aikavälille hoitajalle suunnitellut työtunnit. Raportoidut tunnit -sarake taas näyttää hoitajien sovellukseen raportoimat työtunnit. Valitsemalla näytön alareunasta Näytä yksityiskohtainen raportti -toiminnon näet suunnitellut ja raportoidut ajat päiväkohtaisesti.

5. Ajomatka-sarake näyttää hoitajan kirjaamat ajetut kilometrit valitulle aikavälille.Valitsemalla näytön alareunasta Näytä yksityiskohtainen raportti -toiminnon näet päiväkohtaiset ajot ja näihin liittyvät muistiinpanot.

6. Voit muokata raportilla näytettäviä sarakkeita Asetukset-painikkeen kautta.

Screen_Shot_2017-11-15_at_11.54.04.png Screen_Shot_2017-11-15_at_11.52.23.png

HUOM: Työvuorojen ja ajojen kirjaus ei ole oletuksena hoitajiesi käytössä, joten lähetäthän meille viestin, jos haluat aktivoida toiminnon! Alla kuva hoitajalle näkyvästä sovelluksen kirjausnäkymästä, kun toiminto on aktivoitu.