Käynnin siirtäminen toiselta hoitajalta itselle

Sairastapauksen tai muun esteen takia on tavallista, ettei hoitaja pysty aina suorittamaan kaikkia käyntejään, mikä tarkoittaa, että käyntejä täytyy siirtää toisille hoitajille. Tässä ohjeessa näytetään, miten hoitaja voi itse siirtää toiselle hoitajalle jaetun käynnin itselleen.

HUOM: Tämä ominaisuus ei ole oletuksena aktiivinen. Lähetä meille viesti, jos haluat aktivoida toiminnon.

Näin siirrät toiselle hoitajalle jaetun käynnin itsellesi:

1. Valitse mobiilisovelluksen valikosta vaihtoehto Toisen hoitajan käynnit.

2. Valitse haluttu hoitaja ja päivä, jonka jälkeen näet valitulle hoitajalle jaetut käynnit.

loikka.nursebuddy.fi-_iPhone_5___10_.png   loikka.nursebuddy.fi-_iPhone_5___7_.png

3. Klikkaa käyntiä, jonka haluat siirtää itsellesi. Tämä avaa käynnin tiedot näkyviisi. Voit siirtää käynnin itsellesi valitsemalla "Ota käynti". Jos haluat palata takaisin edelliseen näkymään, valitse Sulje

4. Tämän jälkeen käynti näkyy omalla listallasi.