Pikaohje: Hoitajat

Hoitajan lisääminen

1. Valitse työkaluriviltä Ihmiset

2. Klikkaa Hoitajat

3. Klikkaa “+”-merkkiä oikealla

4. Täytä hoitajan perustiedot

5. Syötä puhelinnumerot kansainvälisessä muodossa. Eli +358 ensimmäisen nollan tilalle Suomessa.

6. Täytä osoitteen tiedot niille varattuihin kenttiin ja varmista, että kartalla näkyvä punainen nasta vastaa oikeaa sijaintia. Jos nasta ei ole oikeassa kohdassa, siirrä sitä raahaamalla.

7. Valitse käyttäjätunnus: suositellaan käyttämään sähköpostia tai puhelinnumeroa jos hoitajilla on henkilökohtaiset puhelimet. Muuten esim. etunimen 3 ensimmäistä kirjainta + sukunimen 3 ensimmäistä kirjainta + .yrityksen nimi (esim. käyttäjätunnus Laura Kelloselle Nursebuddysta olisi: laukel.nursebuddy

8. Luo käyttäjälle PIN-koodi. Koodi voi sisältää vain numeroita (suositeltu määrä vähintään 4 numeroa).

9. Halutessasi voit rastittaa jommankumman alla olevista vaihtoehdoista, jolloin kirjautumistiedot lähetetään automaattisesti hoitajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestinä

10. Tietojen tallentamisen jälkeen hoitaja voi kirjautua kyseisillä tunnuksilla mobiliilaitteellaan sovellukseen.

Työvuoron luominen

1. Siirry hoitajan profiiliin (Ihmiset > Hoitajat > valitse hoitaja)

2. Klikkaa välilehteä Työvuorot sekä valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat työvuoron alkavan.

3. Klikkaamalla haluamaasi päivää, aukeaa uusi Työvuoro-ruutu.

4. Ruudun alareunassa sijaitsevalla nuolella  voit hallita työvuoron kestoa.

5. Raahaa nuolta alaspäin sen kellonajan kohdalle, milloin haluat työvuoron päättyvän.

6. Jos haluat luoda toistuvan työvuoron, klikkaa työvuoroa. Ohjelmaan aukeaa uusi ikkuna, joka antaa sinulle toistovälin vaihtoehdot. Työvuorosta voi muokata viikoittaisen tai täysin toiveiden mukaisesti toistuvan vuoron.

7. Valitse lopuksi Tallenna.

Yksityiskohtaisemmat ohjeet löytyvät Hoitajatietojen hallinta -osiosta.