Yläreunan työkalurivi

Yläreunan työkalurivin kuvakkeiden avulla pääset liikkumaan NurseBuddyssa:

• Etusivu: toimintaa kuvaavat tunnusluvut ja töissä olevien hoitajien sijainti kartalla
  • Käynnit: käyntisuunnittelu ja reaaliaikainen seurantanäkymä
  • Ihmiset: tiedot asiakkaista ja hoitajista
  • Raportit: asiakas- ja hoitajakohtaiset raportit

• Kaikki tiimit -pudostusvalikosta voit valita näytettävän tiimin.

Työkalurivin oikeassa reunasta löydät lisää työkaluja

• +-painike: lisää uusi käynti, asiakas tai hoitaja

• Viesti-kuvake: painamalla ruudulle avautuu uusi ikkuna, jonka kautta voi lähettää hoitajalle viestin

• Lippu-kuvake: ilmoitukset esimiehelle (huomautukset, myöhässä olevat käynnit...)

• Profiili-painike: oman profiilin muokkaaminen, asetukset ja tietojen tuominen. Vaihtoehtojen laajuus riiippuu käyttäjän oikeuksista.