Etusivun tunnusluvut

Etusivulla on päivän yleisnäkymä, josta näet heti kaaviot haluamillesi tärkeille tunnusluvuille. Taulukko voidaan räätälöidä kuvaamaan esimerkiksi käyntien volyymia tai hoitajien tehokkuutta. Oletuksena etusivulla on kuvattu päiväkohtainen volyymi ja kasvoaika.

Volyymi

Ensimmäinen kuvaaja näyttää päiväkohtaisesti suunnitellut työtunnit ja niiden toteutumisen. Kuvaajassa on 5 mittaria.

• Suunniteltu: suunniteltujen käyntien yhteiskesto
  • Raportoitu: tehtyjen käyntien yhteiskesto, eli ne käynnit mitä hoitajat ovat tehneet
  • Jakamaton: niiden käyntien yhteiskesto, joita ei jaettu kenenkään hoitajan tehtäväksi (eli joita ei myöskään ole raportoitu mobiilisovelluksella)
  • Peruttu: peruttujen käyntien yhteiskesto
  • Poissaolot: niiden käyntien yhteiskesto, jotka ovat jäänet tekemättä hoitajan tai asiakkaan poissaolon vuoksi

Kasvoaika

Toinen kuvaaja kuvaa hoitajien tehokkuutta ja näyttää prosentteina, kuinka suuri osa hoitajien työvuoroista vietetään asiakkaiden luona ja paljonko kuluu matkustamiseen ja muihin asioihin. Kuvaajassa on kaksi mittaria:

• Suunniteltu: kuinka suuri osuus työvuoroista on ollut tarkoitus viettää asiakkaiden luona (käyntisuunnitelman mukaan)
  • Raportoitu: kuinka suuri osuus työvuoroista on tosiasiassa vietetty asiakkaiden luona (hoitajien raportoimien aikojen perusteella)

Miten kuvaajat toimivat?

Valitse ensiksi oikeasta yläreunasta aikaväli, jolta haluat kuvaajan muodostuvan. Vaihtoehtoina ovat 1 viikko, 2 viikkoa sekä 1 kuukausi. Harmaa pystysuora viiva kuvaajan keskellä kuvaa kuluvaa päivää. Valitessasi esimerkiksi 2 viikon kuvaaja, näyttää kuvaaja toteutuneet luvut kahdelta edelliseltä viikolta sekä suunnitellut volyymit tulevalta kahdelta viikolta.

Näet tarkat lukemat haluamaltasi päivältä molemmista kuvaajista, kun siirrä hiiresi kyseisen päivän kohdalle.

Voit piilottaa haluamasi mittarin kuvaajasta klikkaamalla sen selitettä kuvaajan alla. Piilotetut mittarin näkyy kuvaajan alla yliviivattuna. Jos haluat mittarin taas näkymään, klikkaa sitä uudestaan.

Etusivun alareunasta löydät kartan, joka näyttää hoitajien sijainnin kyseisellä hetkellä.