Työvuoron luominen, muokkaaminen ja peruminen

Työvuoron luominen

1. Siirry hoitajan profiiliin (Ihmiset > Hoitajat > valitse hoitaja)

2. Klikkaa välilehteä Työvuorot sekä valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat työvuoron alkavan.

3. Klikkaamalla haluamaasi päivää, aukeaa uusi Työvuoro-ruutu.

4. Ruudun alareunassa sijaitsevalla nuolella  voit hallita työvuoron kestoa.

5. Raahaa nuolta alaspäin sen kellonajan kohdalle, milloin haluat työvuoron päättyvän.

6. Jos haluat luoda toistuvan työvuoron, klikkaa työvuoroa. Ohjelmaan aukeaa uusi ikkuna, joka antaa sinulle toistovälin vaihtoehdot. Työvuorosta voi muokata viikoittaisen tai täysin toiveiden mukaisesti toistuvan vuoron.

7. Valitse lopuksi Tallenna.

Työvuoron muokkaaminen / peruminen

1. Siirry hoitajan profiiliin (Ihmiset > Hoitajat > valitse hoitaja)

2. Klikkaa välilehteä Työvuorot

3. Siirry hiirellä työvuoron kohdalle, jota haluat muokata. Ruutuun ilmestyy kaksi painiketta: