Päiväkirjamerkintä hoitajasta

Merkintä hoitajan päiväkirjassa näkyy muille esimiehille, ei hoitajalle itselleen. Päiväkirjamerkinnät tallentuvat hoitajan profiiliin aikajärjestyksessä.

1. Mene hoitajan profiiliin (Ihmiset > Hoitajat > valitse haluttu hoitaja)
  2. Siirry Päiväkirja-välilehdelle
  3. Klikkaa "Lisää muistiinpano hoitajasta..." -kenttää.
  4. Kirjoita haluamasi muistiinpano.
  5. Klikkaamalla Merkitse henkilöitä voit merkitä muistiinpanoon toisen hoitajan, esimiehen tai asiakkaan. Painikkeesta avautuu uusi tekstikenttä henkilöhakuun. Merkintä näkyy näin kaikkien merkittyjen henkilöiden päiväkirjassa.
  6. Klikkaa lopuksi Lisää tallentaaksesi muistiinpanon