Optimointi-työkalu ja valmiin käyntisuunnitelman kopiointi

Käyntien optimointi

Käyntien optimointi-työkalulla voit jakaa käynnit automaattisesti:

1. Toiminnot -> Optimoi käyntejä

Käytössäsi on nyt parannettu versio optimoinnista, joka tekee käyntien suunnittelusta entistä helpompaa. Valitse työkalurivistä Käynnit ja siirry päivään, jonka käynnit haluat optimoida. Klikkaa Toiminnot-painikkeet takaa löytyvää Optimoi käynnit-vaihtoehtoa oikeassa yläreunassa.

2. Valitse ylin valinta: "Optimoi käyntejä"

• Näet keltaisen laatikon tekstistä että mille tiimille / tiimeille optimointia ollaan ajamassa
  • Valitun tiimin ulkopuolisesti, erikseen lisätyt hoitajat eivät tule mukaan valittuun optimointiin
  • Optimoinnin pystyy ajamaan kaikille tiimeille kun on "Kaikki tiimit" valittuna
  • Optimoinnin pystyy ajamaan yhdelle tiimille kerrallaan valitsemalla tiimin NB:n ylävalikosta normaalisti.
  • On mahdollista ajaa optimointi myös useammalle tiimille kerrallaan valitsemalla ensin yksi tiimi NB:n ylävalikosta ja sen jälkeen lisäämällä tiimi käyntisuunnittelussa valikosta "Lisää hoitaja tai tiimi...".
  • Käynnistä optimointi painamalla napista "Optimoi".

3. Optimointi on käynnissä

• Jokainen optimointi kestää aina 5 minuuttia, tällä aikaa voit käyttää muita NurseBuddyn toimintoja normaalisti.
  • Optimoinnin ajan näkyy latausikoni "Optimointi meneillään".
  • Kun optimointi valmistuu, latausikoni katoaa ja käynnit ilmestyvät suunnitelmaan.

Optimoituun käyntisuunnitelmaan voidaan tehdä haluttuja muutoksia vapaasti.

Valmiin käyntisuunnitelman kopioiminen

Käyntisuunnitelma voidaan kopioida vastaavilta päiviltä menneisyydestä tulevaisuuteen.

Valitse ensin työkalurivistä Käynnit ja valitse haluttu päivämäärä jolle käynnit halutaan kopioida. Klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa Toiminnot-painiketta ja valitse vaihtoehto Kopioi käynnit.

Valitse päivä, jolta haluat, että käyntisuunnitelma kopioidaan. Sopivuusprosentti kertoo, miten hyvin menneiden päivien suunnitelmat vastaavat nyt suunniteltavan päivän käyntejä. Klikkaa lopuksi Hyväksy.