Kirjautuminen NurseBuddy-mobiilisovellukseen

Tässä ohjeessa kerrotaan kuinka kirjaudut NurseBuddy-mobiilisovellukseen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee syöttää sinulle luodut käyttäjätunnus ja PIN-koodi. Seuraavilla kerroilla kirjadut NurseBuddy-sovellukseen pelkkää PIN-koodia käyttämällä.

Ensimmäinen sisäänkirjautuminen

Ensimmäinen sisäänkirjatuminen suoritetaan joko yrityskoodilla tai ilman. Mikäli teille ei ole toimitettu yrityskoodia NurseBuddyn käyttäjätunusten kanssa, seuratkaa ilman yrityskoodia tapahtuvan kirjautumisen ohjetta.

Kirjautuminen ilman yrityskoodia

1. Käynnistä NurseBuddy laitteellasi

2. Valitse aloitusnäytöltä + Uusi käyttäjä

3. Syötä sinulle luotu käyttäjätunnus ja valitse Lisää

4. Näppäile sinulle luotu PIN-koodi ja paina OK kirjatuaksesi siään NurseBuddy-sovellukseen.

Sinulle on saatettu asettaa pakotus PIN-koodin vaihtamiseksi. Mikäli sovellus pyytää sinua antamaan uuden PIN-koodin, seuraa näytöllä olevia ohjeita. Uusi PIN-koodi syötetään ensin yhden kerran ja sitten vielä toisen kerran tarkistukseksi. NurseBuddy tallentaa uuden PIN-koodin vasta kun olet syöttänyt saman PIN-koodin kaksi kertaa.

Kirjautuminen yrityskoodilla

1. Käynnistä NurseBuddy-sovellus laitteellasi

2. Valitse aloitusnäytöltä Syötä yrityskoodi

3. Syötä yrityskoodi ja valitse Aseta

4. Näppäile sinulle luotu PIN-koodi ja paina OK kirjatuaksesi siään NurseBuddy-sovellukseen.

Sinulle on saatettu asettaa pakotus PIN-koodin vaihtamiseksi. Mikäli sovellus pyytää sinua antamaan uuden PIN-koodin, seuraa näytöllä olevia ohjeita. Uusi PIN-koodi syötetään ensin yhden kerran ja sitten vielä toisen kerran tarkistukseksi. NurseBuddy tallentaa uuden PIN-koodin vasta kun olet syöttänyt saman PIN-koodin kaksi kertaa.