Asiakkaan ja hoitajan poissaoloraportit

Asiakkaiden ja hoitajien poissaoloraportin luominen tapahtuu samalla tavalla.

1. Valitse ensin työkaluriviltä Raportit

2. Klikkaa Poissaolot joko asiakas- tai hoitajaraporttien alta.

3. Valitse aikaväli, jolta haluat raportin muodostettavan. Raportilla näkyvät kaikkien asiakkaiden / hoitajien poissaolot kyseiseltä aikaa.

4. Oikeassa ylänurkassa olevan Toiminnot-painikkeen takaa löydät mahdollisuuden tulostaa / tallentaa raportin.

5. Voit järjestää raportin haluamasi tiedon mukaan klikkaamalla kyseisen sarakkeen vieressä olevia nuolia.

• Aakkosjärjestys (asiakkaan / hoitajan nimi ja poissaolon syy)
  • Päivämäärän mukaan (poissaolon alkamis- ja loppumispäivä)