Pikaohje: Käynnit

Tässä osiossa käydään läpi käyntisuunnittelun ja seurannan perustoiminnot. Yksityiskohtaisemmat ohjeet löytyvät Käynnit-osiosta.

Käyntisuunnittelun yleiset toiminnot

Valitse työkaluriviltä Käynnit.

Päiväkohtainen kalenteri näyttää yhden päivän käynnit. Kalenteri avautuu oletuksena kuluvan päivän kohdalta. Tästä näkymästä voit seurata reaaliaikaisesti käyntien tilannetta

1. Vuorossa olevat hoitajat ovat listattu kalenterin vasemmalle puolelle. Värikoodi kertoo mihin tiimiin hoitaja kuuluu.

2. Valkoinen palkki hoitajan rivillä näyttää ajan, jona hoitaja on työvuorossa.Harmaa palkki näyttää milloin hoitaja ei ole vuorossa.

3. Suoritetut käynnit näkyvät vihreinä (käynti on jo tehty).

4. Alkaneet käynnit näkyvät keltaisina (käynti on kesken).

5. Harmaa väri tarkoittaa, että käynti on peruttu.
  6. Jakamattomat käynnit löytyvät kalenterin alapuolelta.

7. Käymättä jätetyt palvelukäynnit näkyvät kalenterissa punaisella. Esimies saa halutessaan asiasta heti ilmoituksen oikean yläkulman ilmoituksiin.

Käynnin jakaminen hoitajalle

1.  Voit määrätä Jakamattoman käynnin haluamallesi hoitajalle raahaamalla käynnin hoitajan työvuoron kohdalle.
  2. Määräämäsi käynti näkyy nyt kalenterissa vaalean sävyisenä, samanlaisena kuin se oli kalenterin alareunassa.
  3. Raahatessasi jakamatonta käyntiä kohti kalenteria, hoitajien nimien perässä näkyvät tähdet antavat sinulle suosituksia hoitajista. Tähditysmenetelmän ansiosta voit määrätä käyntejä helposti ja nopeasti.
  • Vihreät tähdet - vastuuhoitaja/omahoitaja
  • Keltaiset tähdet - määrä kuvaa hoitajan sopivuutta
  • Punainen merkki - ei-toivottu hoitaja