Pikaohje: Raportit

NurseBuddyssa voidaan luoda raportteja niin asiakkaille kuin hoitajille. Tämä pikaohje näyttää, miten asiakkaan raportti yksinkertaisimmillaan voidaan luoda. Yksityiskohtaisemmat ohjeet sekä ohjeet muiden raporttien luomiseen löytyvät Raportit-osiosta.

1. Valitse työkaluriviltä Raportit

2. Valitse asiakasraporteista Käynnit

Täytä seuraavat perustiedot raportista:

1. Syötä haluamasi aikaväli

2. Valitse joko yksi asiakas tai kaikki asiakkaat

3. Valitse haluttu maksuryhmä

4. Valitse raporttityypiksi käyntiaikaraportti

5. Voit myös halutessa suodattaa raportin käynnin tilan mukaan (esim. vain tehdyt käynnit)

6. Haun alle ilmestyy luettelo kaikista käynneistä tietoineen. Jos haluat muokata käynnin tietoja, klikkaa sitä jolloin se avautuu muokkaustilaan. Muista tallentaa tekemäsi muutokset!

7. Raporttisivun oikeassa yläkulmassa sijaitsee Toiminnot-painike, jota klikkaamalla aukeaa pudotusvalikko:

• Kopioi käynnit = toiminto kopioi käyntiraportin leikepöydällesi
  • Kopioi yhteenveto = toiminto kopioi laskutuksen yhteenvedon leikepöydällesi

8. Asetukset-painikkeesta saat muokattua Raportointiasetuksia:

• Valitse raportilla näkyvät sarakkeet
  • Valitse näytetäänkö ajat raportilla minuutteina vai tunteina