Poissaolojen ja muiden menojen lisääminen hoitajan kalenteriin

1. Päästäksesi hoitajan kalenteriin klikkaa ensin työkaluriviltä Ihmiset ja valitse haluttu hoitaja.

2. Klikkaa Kalenteri-välilehteä hoitajan profiilissa. Ruudulle avautuu meneillään olevan viikon kalenteri. Tänne voit lisätä tapahtumia, kuten kokouksia tai hoitajan omia menoja.

3. Voit lisätä hoitajan Poissaolon klikkaamalla “+”-merkkiä.

4. Lisätäksesi muita menoja hoitajan kalenteriin, klikkaa kalenteria haluamastasi ajankohdasta. Näytölle avautuu uusi ikkuna johon voit syöttää tapahtumalle nimen ja tarvittaessa osoitteen. Luotu tapahtuma näkyy hoitajan kalenterissa samassa näkymässä hoitajalle jaettujen käyntien kanssa, sekä myös hoitajan mobiilisovelluksen päivänäkymässä. Alareunassa sijaitsevalla    -painikkeella voit muokata tapahtuman kestoa kumpaankin suuntaan.