Käynnin muokkaus: hoitajan vaihtaminen, käyntien vapauttaminen

Kun yksittäinen käynti halutaan poistaa hoitajalta / määrätä toiselle hoitajalle:

1. Klikkaa työkalurivistä Käynnit
  2. Siirry haluttuun päivään
  3. Valitse käynti jonka haluat määrätä uudelleen ja raahaa se sen hoitajan kohdalle, jolle haluat määrätä käynnin. Jos haluat vain poistaa käynnin tietyltä hoitajalta jakamatta sitä vielä uudelleen, raahaa käynti ruudun alaosassa olevaan Jakamattomat käynnit -alueelle.

Kun haluat vapauttaa hoitajan kaikki käynnit yhden päivän ajalta:

1. Klikkaa työkalurivistä Käynnit
  2. Siirry haluttuun päivään
  3. Valitse hoitaja, jonka päivän käynnit haluat vapauttaa ja klikkaa hoitajan nimen vieressä sijaitsevaa nuolta.
  4. Nuolta klikkaamalla avautuu pudotusvalikko. Klikkaa Vapauta kaikki käynnit -painiketta.
  5. Saman valikon kautta voit myös:
  • muokata hoitajan työvuoroa
  • lisätä hoitajalle poissaolon esimerkiksi sairastumisen vuoksi
  • tulostaa työlistan
  • siirtyä hoitajan profiiliin / kalenteriin.

Kun haluat vapauttaa kaikkien hoitajien käynnit yhden päivän ajalta:

Klikkaa oikean ylänurkan Toiminnot-painiketta ja valitse vaihtoehto Vapauta kaikki käynnit.