NurseBuddyn asentaminen Android-laitteeseen

Tässä ohjeessa neuvotaan NurseBuddy-mobiilisovelluksen asentaminen Android-laitteelle. Sama ohje pätee Android älypuhelimille ja Android tableteille.

Ohjeessa neuvotaan myös kuinka asetat Android-laitteesi suorittamaan NurseBuddy-ohjelmiston päivittämisen automaattisesti. Automaattisten päivitysten avulla varmistut, että käytössäsi on aina NurseBuddy-mobiilisovelluksen uusin ja toimintavarmin versio.

1. Paina Google Play Store kuvaketta puhelimesi näytöllä

2. Valitse Google playn vasemmalta puolelta kolme viivaa

3. Valitse Asetukset alhaalta

4. Hyväksy automaattiset sovelluspäivitykset

5. Valitse: “Päivitä sovellukset aina automaattisesti. Operaattori voi veloittaa tiedonsiirrosta.” Tässä mainittu operaattorin veloitus tarkoittaa mobiilidatalla tehtävän tiedonsiirron kustannuksia. Useimmissa liittymissä mobiilidatan käyttö sisältyy liittymän kuukausimaksuun, jolloin tämän asetuksen hyväksyminen ei vaikuta operaattorin veloittamiin tiedonsiirtomaksuihin.

6. Näkymä siirtyy Google play -kauppaan, paina Google play -tekstiä

7. Kirjoita hakukenttään nursebuddy

8. Valitse NurseBuddy - kuvake, jossa on kaksi ihmishahmoa

9. Paina ASENNA

10. Valitse HYVÄKSY

11. Paina AVAA

13. NurseBuddy-mobiilisovellus on nyt asennettu Android-laitteeseesi

14. Kirjaudu sisään sovellukseen tämän ohjeen avulla