Seuraa

Kolme eri alustaa – kolme eri tapaa käyttää NurseBuddya

NurseBuddyyn voidaan kirjautua kolmella eri tapaa:

1. Esimiehen näkymä: Esimiesnäkymässä hallitaan asiakas- ja hoitajatietoja, suunnitellaan ja seurataan käyntejä sekä luodaan raportteja. Pilvipalveluna käytettävä esimiesnäkymää on helpointa käyttää tietokoneella. Palvelin löytyy menemällä verkkoselaimella osoitteeseen https://app.nursebuddy.fi/ ja kirjautumalla sisään omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla. Jos olet unohtanut nämä tunnukset, ota yhteyttä tuki@nursebuddy.fi

2. Hoitajan mobiilisovellus: Älypuhelimien ja tablettien sovelluskaupoista ladattavissa oleva NurseBuddy-mobiilisovellus on tarkoitettu hoitajien käyttöön, eli käyntien kirjaamiseen. Nähdäksesi miten mobiilisovellus toimii voit luoda itsellesi hoitajatunnukset esimiesnäkymässä osoitteessa https://app.nursebuddy.fi/. Lue mobiilisovelluksesta lisää täältä.

3. Omaisnäkymä: Omaisille voidaan halutessa luoda omat tunnukset ohjelmaan ja antaa näin rajattu pääsy hoitotietoihin, jolloin heille esimerkiksi näkevät reaaliaikaisesti tiedot tehdyistä ja suunnitelluista käynneistä. Lue omaisnäkymästä lisää täältä.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk