Seuraa

Hoitosuunnitelmapohjan tuominen

Vanhoilla, ennen heinäkuuta 2016 NurseBuddyyn kirjatuilla asiakkailla hoitosuunnitelma-näkymässä voi olla valmiina yksi tai useampi rivi. Tämä johtuu siitä, että aiemman ”Terveys” –välilehden tiedot on automaattisesti tuotu hoitosuunnitelma-näkymään.

Tiedot on tallennettu hoitosuunnitelmalle talteen varsinaisen hoitosuunnitelman tekemisen avuksi, ja on tarkoitus että niiden sisältävät rivit korvataan varsinaisen hoitosuunnitelman sisällöllä.

 

Hoitosuunnitelmapohjan tuominen

NurseBuddyn hoitosuunnitelmat pohjautuvat aina yrityksen kaikille asiakkaille yhteiseen hoitosuunnitelmapohjaan. Jos suunnitelmapohja ei automaattisesti näy asiakkaan hoitosuunnitelma-välilehdellä - kuten yllämainitussa tapauksessa - suunnitelmapohjan voi lisätä näkyville Tuo hoitosuunnitelmapohja -napista.

Hoitosuunnitelmapohjan tuonti ei poista aiempia hoitosuunnitelmassa olevia tietoja, joten sen voi turvallisesti tehdä koska vain.

 

Ylimääräisten rivien rajaaminen

Kun hoitosuunnitelmaa päivitetään, ylimääräiset rivit saa rajattua hoitosuunnitelmasta pois vaihtamalla rivin ikoniksi . Rivit jäävät yhä suunnittelunäkymään talteen, mutta eivät sisälly suunnitelmaan tai näy muualla.

Tarkempia tietoja rivien valitsemisesta löytyy hoitosuunnitelman käyttöohjeesta.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk