Tervetuloa Nursebuddyyn
Nursebuddyn käytön aloittaminen

Tuntuuko alkuun pääseminen hankalalta? Tässä vinkkejä aloittamiseen!

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet saanut kirjautumisohjeet ja käyttäjätunnuksesi, voit aloittaa Nursebuddyn käytön vaikka heti.

"Mitä kannattaisi tehdä missäkin järjestyksessä?"

Nursebuddy opastaa sinua käytön aloittamisen alkumetreillä. Se neuvoo luomaan asiakkaita, hoitajia ja käyntejä. Saat meiltä muitakin vinkkejä ja apua matkan varrella.

Pääset alkuun alla olevien videoiden avulla. Voit aina olla yhteydessä myös asiakastukeemme, jos tulee mieleen kysymyksiä. Tavoitat meidät sovelluksen oikean : tuki@nursebuddy.fi

Asiakkaiden, hoitajien ja hallinnoijien lisääminen

Käyntien luominen

Nursebuddyn asetukset pähkinänkuoressa

Hoitajan mobiilisovelluksen käyttäminen