Usean hoitajan käynnin suorittaminen

Tässä ohjeessa kuvataan kuinka NurseBuddy toimii sellaisten käyntien yhteydessä, jotka suoritetaan useamman hoitajan toimesta. Tällöin sama käynti lisätään kahden tai useamman hoitajan käynteihin. Näillä usean hoitajan käynneillä yksi hoitajista on käynnin vastuuhoitajan roolissa ja muut hoitajat ovat avustavan hoitajan roolissa. Hoitajien roolit määräytyvät käyntien jakamisen yhteydessä eikä rooleja ole mahdollista muuttaa mobiilisovelluksen kautta.

Usean hoitajan käynnin näkyminen hoitajalle

Kaikkien käynnille osallistuvien hoitajien mobiilisovelluksessa näkyy tieto siitä, että kyseessä on usean hoitajan käynti.

 

Käynnin suorittaminen

Käynnin vastuuhoitajan tapauksessa käynti suoritetaan mobiilisovelluksella aivan kuten kaikki muutkin käynnit. Käynnin tehtäviin liittyvät merkinnät sekä käynnin muistiinpanot kirjataan käynnin vastuuhoitajan mobiilisovelluksella.

Avustavalla hoitajalla ei ole mahdollisuutta tehdä käyntiä koskevia merkintöjä mobiilisovelluksella. Avustava hoitaja aloittaa ja tallentaa käynnin omalla mobiilisovelluksellaan, jolloin käynti merkitään suoritetuksi kyseisen hoitajan osalta. Avustava hoitaja voi muokata käynnin aloitus- ja lopetusaikaa mobiilisovelluksessaan. Käynnin aloitus- ja lopetusajat tallentuvat NurseBuddyyn jokaisen hoitajan osalta omina tietoinaan.

Mikäli käynnin aikana käynnille halutaan lisätä uusia tehtäviä, käynnin vastuuhoitaja lisää uudet tehtävät oman mobiilisovelluksensa kautta.

Käynnin peruminen

Käynnin vastuuhoitaja pystyy perumaan käynnin mobiilisovelluksella. Peruminen suoritetaan samalla tavalla kuin muidenkin käyntien peruminen.

Avustavalla hoitajalla ei ole mahdollisuutta perua käyntiä mobiilisovelluksen avulla.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk