Käyntien yhteenvetoraportti

Käyntien yhteenvetoraportin avulla saat nopeasti yleiskuvan asiakaskäynneistä. Sen avulla näet jokaiselle asiakkaalle suunnitellut ja toteutuneet käyntitunnit sekä käyntimäärän.

1. Valitse Raportit > Asiakasraportit > Käyntien yhteenveto

2. Valitse haluttu aikaväli, käynnin tyyppi, maksaja sekä asiakas. Voit myös valita kaikki asiakkaat. Huomaa, että raportti sisältää ainoastaan hoitajille jaetut käynnit.

3. Voit järjestää näkymän tiedot joko asiakkaan nimen, suunniteltujen tai raportoitujen tuntien perusteella.

4. Raportin viimeinen rivi näyttää tuntien ja käyntien yhteismäärät

5. Klikkaamalla Asetukset pääset valitsemaan, mitkä rivit yhteenvedossa näkyvät

6. Halutessasi tulostaa tai kopioida yhteenvedon tiedot valitse Toiminnot.