NurseBuddyn asentaminen iPhone- ja iPad-laitteeseen

Tässä ohjeessa neuvotaan NurseBuddy-mobiilisovelluksen asentaminen Applen iOS-käyttöjärjstelmää käyttäviin laitteisiin. Sama ohje pätee iPhone-älypuhelimille sekä iPad-tableteille.

Ohjeessa neuvotaan myös kuinka asetat iPhone- tai iPad-laitteesi suorittamaan NurseBuddy-ohjelmiston päivittämisen automaattisesti. Automaattisten päivitysten avulla varmistut, että käytössäsi on aina NurseBuddy-mobiilisovelluksen uusin ja toimintavarmin versio.

1. Paina Asetukset-kuvaketta puhelimesi näytöllä

2. Asetuksissa siirry iTunes ja App Store -kohtaan ja pyyhkäise Päivitykset-pallo oikeaan reunaan. Salli myös puhelimen käyttää mobiilidataa sovellusten päivittämiseen pyyhkäisemällä Käytä mobiilidataa -pallo oikeaan reunaan.

3. Palaa aloitusnäytölle ja näpäytä “App Store“ -kuvaketta

4. Sivun alareunassa näpäytä suurennuslasin “Haku”-kuvaketta

5. Näpäytä sivun yläreunan hakukenttää, jotta se aktivoituu. Kirjoita hakukenttään nursebuddy ja näpäytä sen jälkeen oikeassa alaraunassa “Etsi”.

6. NurseBuddy-mobiilisovellus tulee valittavaksi. Näpäytä kohtaa “Hae” ja odota, haku kestää hetken. Sen jälkeen näpäytä “Asenna”. Asennuksen käynnistyessö  App Store pyytää sinua syöttämään AppleID-tunnukset. Syötä tunnuksesi.

7. Mikäli iTunesin käyttöehdot ovat muuttuneet, sinun tulee lukea ja hyväksyä nevoidaksesi käyttää palvelua. Mikäli käyttöehdot eivät ole muuttuneet edellisen latauskertasi jälkeen, oheinen näkymä ei tule näytölle.

8. Näpäytät OK aloittaaksesi sovelluksen lataamisen

9. NurseBuddy on nyt ladattu. Avaa ohjelma näpäyttämällä AVAA

10. NurseBuddy-mobiilisovellus on nyt asennettu Android-laitteeseesi

11. Kirjaudu sisään sovellukseen tämän ohjeen avulla