NurseBuddyn asentaminen Windows Phone -laitteeseen

Tässä ohjeessa neuvotaan NurseBuddy-mobiilisovelluksen asentaminen Windows Phone -laitteelle.

Ohjeessa neuvotaan myös kuinka asetat Windows Phone -laitteesi suorittamaan NurseBuddy-ohjelmiston päivittämisen automaattisesti. Automaattisten päivitysten avulla varmistut, että käytössäsi on aina NurseBuddy-mobiilisovelluksen uusin ja toimintavarmin versio.

1. Pyyhkäise vasemmalle päästäksesi ohjelmavalikkoon

2. Pyyhkäise valikkoa alaspäin ja valitse Kauppa

3. Kaupan päänäkymässä näpäytä asetuksia oikeassa alakulmassa

4. Määrittäksesi automaattiset päivitysasetukset, näpäytä asetukset

5. Asetuksissa valitse

• Päivitä sovellukset automaattisesti: Käytössä
  • Lataa päivitykset vain WLAN-yhteydellä: Ei käytössä

Näytössä on maininta "Sovelluspäivityksistä voi aiheutua kuluja, jos lataat ne matkapuhelinverkossa."

Tässä mainituilla kuluilla tarkoitetaan mobiilidatan käytöstä aiheutuvia kustannuksia. Useimmissa liittymissä mobiilidatan käyttö sisältyy liittymän kuukausimaksuun, jolloin tämän asetuksen hyväksyminen ei vaikuta operaattorin veloittamiin tiedonsiirtomaksuihin.

6. Kirjoita Kaupan hakukenttään nursebuddy

7. Asentaaksesi NurseBuddy-sovelluksen puhelimeesi, valitse asenna

8. Salli sijaintitietojen näyttö voidaksesi käyttää kaikkia NurseBuddy-sovelluksen ominaisuuksia

9. NurseBuddy latautuminen kestää hetken

10. Pyyhkäise ohjelmavalikkoa ja etsi NurseBuddy

11. Helpottaaksesi päivittäistä työskentelyä, kiinnitä NurseBuddy aloitusnäyttöön painamalla NurseBuddy-kuvaketta pitkään ja valitse avautuvasta valikosta kiinnitä aloitusnäyttöön

12. NurseBuddy-mobiilisovellus on nyt asennettu Android-laitteeseesi

13. Kirjaudu sisään sovellukseen tämän ohjeen avulla