Hoitajien osaamisraportti

Hoitajien osaamisraportilta nähdään nopeasti, mitkä hoitajien luvat ja osaamiset kaipaavat päivittämistä. Raportilla näkyvät kaikki hoitajille määritellyt luvat ja osaamiset ja niille määritellyt mahdolliset voimassaoloajat.

1. Luodaksesi raportin valitse ensin työkaluriviltä Raportit ja klikkaa hoitajaraporttien alta Osaamiset

2. Valitse hoitaja, kenen osaamisia haluat tarkastella. Voit myös valita kaikki hoitajat.

3. Voit järjestää raportin haluamasi tiedon mukaan klikkaamalla kyseisen sarakkeen vieressä olevia nuolia.

• Aakkosjärjestys (hoitajan tai osaamisen nimi)
  • Päivämäärän mukaan (voimassaolon alkamis- ja loppumispäivä)

4. Oikeassa ylänurkassa olevan Toiminnot-painikkeen takaa löydät mahdollisuuden tulostaa / tallentaa raportin.