Päiväkirjamerkintä asiakkaasta

1. Siirry haluamasi asiakkaan profiiliin, Päiväkirja-välilehdelle. Klikkaa “Lisää muistiinpano asiakkaasta…”-kenttää.

2. Merkitsemällä henkilöitä voit liittää myös muita samaan merkintään. Kirjoittamasi muistiinpano näkyy myös kyseisten hoitajien päiväkirjassa.

3. Lopuksi paina Lisää-painiketta. Muistiinpanosi näkyy heti päiväkirjassa tekstikentän alla.

Omaisnäkymän asetuksista voit valita, näkyvätkö asiakkaan päiväkirjaan tehdyt merkinnät omaisnäkymän käyttäjille vai eivät.