GPS-sijaintitiedon näkyminen raporteissa

Asiakkaan ja hoitajan käyntiraportteihin on mahdollista saada näkymään välimatka asiakkaan kodin ja hoitajan sijaintien välillä siltä hetkeltä, kun hoitaja on aloittanut ja lopettanut käynnin mobiilisovelluksellaan.

Jotta nämä tiedot näkyvät raportissa, täytyy sinun valita Käynnin aloituspaikka ja Käynnin lopetuspaikka näytettäviksi tiedoiksi. Tämä tapahtuu käyntiraporttinäkymän oikean yläkulman Asetukset-painikkeen takaa löytyvän valikon kautta.

Välimatkan laskeminen perustuu käynnin aloitus- ja lopetushetkellä otettuihin GPS-sijaintitietoihin, joita verrataan siihen osoitteeseen, joka kyseisen asiakkaan osoitetietoihin on kirjattu. GPS-paikannus tapahtuu vain hoitajan aloittaessa tai lopettaessa käynnin mobiilisovelluksellaan, ei käynnin aikana tai käyntien ulkopuolella.