Mobiilisovelluksen käyttö ilman internet-yhteyttä

NurseBuddyn mobiilisovellus toimii väliaikaisesti täysin ilman internet-yhteyttä. Toiminto on tarkoitettu turvaamaan sellaisia tilanteita, jossa esimerkiksi asiakkaan syrjäisen sijainnin vuoksi matkapuhelinverkko ei kuulu.

Tämän niin sanotun "offline" -tilan käyttöönotto ei edellytä käyttäjältä mitään toimia. NurseBuddy tallentaa tietoja automaattisesti käyttövalmiiksi silloin kun internet-yhteys on saatavilla.

Tiedot säilyvät NurseBuddyn mobiilisovelluksessa 12 tuntia ilman verkkoyhteyttä. Kun työskennellään huonojen verkkoyhteyksien alueella, hyvä päivittäinen käytäntö on:

1) Avaa NurseBuddy -sovellus esimerkiksi aamulla ennen asiakkaalle menoa. Näin varmistat että päivän käyntitiedot on ladattu talteen

2) Voit aloittaa ja lopettaa käynnin ja tehdä kirjauksia normaalisti, vaikka internet-yhteyttä ei asiakkaan tiloissa ole. Tiedot jäävät NurseBuddyn sovellukseen paikallisesti talteen.

3) Käynnin tai viimeistään työpäivän jälkeen käytä NurseBuddy -sovellusta hetken aikaa, että yhteydettömässä tilassa tallennetut tiedot saadaan lähetettyä puhelimesta palvelimelle

Mobiilisovellus näyttää yläpalkissa selkeästi tiedon, kun se ei saa yhteyttä internettiin ja NurseBuddyn palvelimeen. Vasemmassa alanurkassa sijaitsevalla päivitys-näppäimellä voi milloin tahansa kokeilla tietojen pakotettua lataamista, jos verkkoyhteys on huono mutta ei täysin poikki.