Raportti päiväkirjamerkinnöistä asiakkaan kalenterissa

Asiakkaan päiväkirjaan tehdyistä merkinnöistä voidaan muodostaa luettelomainen yhteenveto. Raportti sisältää niin esimiesten, hoitajien kuin omaistenkin tekemät merkinnät asiakkaan päiväkirjaan.

1. Valitse työkaluriviltä Raportit ja klikkaa asikasraporteista Päiväkirjamerkinnät.

2. Valitse seuraavaksi ajanjakso, jolta haluat raportin muodostettavan.

3. Valitse haluttu asiakas. Valittavana ovat asiakkaat, joiden päiväkirjaan on tehty merkintöjä kyseisenä ajanjaksona.

Oikean yläreunan Toiminnot-painikkeen takaa löydät mahdollisuuden tulostaa raportin tai kopioida tiedot.