Omaisnäkymän asetukset

Voit itse valita, näkevätkö omaisnäkymän käyttäjät asiakkaan päiväkirjaan tehdyt muistiinpanot sekä ilmoitukset myöhässä olevista käynneistä. Piilottaaksesi kyseiset ominaisuudet, toimi näin:

Omaisnäkymän asetukset löytyvät oikeasta ylänurkasta löytyvästä valikosta

1. Klikkaa nimesi kohdalta
2. Valitse avautuvasta valikosta Asetukset.

3) Ensimmäisenä avautuu välilehti Yleiset asetukset, jolla myös omaisnäkymän asetukset sijaitsevat.
4) Klikkaa piiloon haluamasi tiedot ja tallenna asetukset.

Huomioithan, että asetukset ovat samat kaikkien asiakkaidesi omaisille!