Asiakkaan Tehtävähistoria

Seuraa asiakkaan luona suoritettuja toimenpiteitä sekä luo ja tulosta monipuolisia raportteja.

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakkaan profiilin Tehtävähistoria-välilehdellä voit joustavasti selata asiakkaan luona suoritettujen hoitotoimenpiteiden tilaa, sekä yhdistellä tehtävätietoa monipuolisesti raportointia varten:

Voit hakea yhden tai useamman tehtävän näkyville hakukentän avulla:

Sisältö-sarakkeesta löydät toimenpiteen yksityiskohdat sekä mm. kuvatehtävien yhteydessä linkin valokuvaan.

Voit lisäksi valita montako tehtävää näytetään sivulla yhdellä kertaa:

Toiminnot-valikosta voit tulostaa raportin vaikkapa asiakkaan kotiin tai hänen mukaansa sairaalakäynnille. Voit myös ladata listauksen omalle koneellesi CSV-tiedostona, jota voi jatkokäsitellä taulukkolaskentaohjelmassa.