Nursebuddyn etusivu

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää etusivun ja hallintapaneelista

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten

Nursebuddyn etusivu näyttää tilastoja, jotka tarjoavat tiivistetysti kokonaisvaltaisen kuvan asiakaskäynneistä. Interaktiivinen kartta näyttää kunkin päivän töissä olevat työntekijät

Hoitajakartta

Sivun yläosassa näkyy hoitajakartta, joka näyttää tänään töissä olevat hoitajat. Heidän sijaintinsa karttanäkymässä perustuu viimeisimmän käynnin aloitukseen tai lopetukseen.

Kuvaajat selitettynä

1. Päivittäinen volyymi

Ensimmäinen kuvaaja vasemmalla esittää seuraavat mittarit:

• Suunniteltu: suunniteltujen käyntien kokonaiskesto

• Raportoitu: raportoitujen käyntien kokonaiskesto

• Jakamaton: jakamattomien käyntien kokonaiskesto

• Peruttu: peruttujen käyntien tuntimäärä (asiakas- tai viime hetken peruutukset)

• Poissaolot: asiakkaan tai hoitajan poissaolosta johtuen peruttujen käyntien kokonaiskesto

2. Kasvoaika

Toinen kuvaaja (oikealla puolella) esittää kaksi mittaria:

• Suunniteltu tehokkuus: lasketaan hoitajille jaettujen käyntien perusteella

• Todellinen tehokkuus: lasketaan toteutuneiden käyntien perusteella

Hoitajan tehokkuus lasketaan sen perusteella kuinka suuri osa työvuorosta on käytetty asiakkaan luona.

3. Tilastojen tarkastelu

Valitse aluksi tarkasteltava aikaväli: 1 viikko, 2 viikkoa tai 1 kuukausi
​

Vie osoitin haluamasi päivän kohdalle kuvaajalla. Kyseisen päivän erittely aukeaa ponnahdusikkunaan osoittimen viereen.

Voit piilottaa yhden tai useamman määreen painamalla määreen nimeä kuvaajan alla. Painamisen jälkeen määreet näkyvät yliviivattuina - katso alta. Saat lisättyä ne takaisin klikkaamalla määreen nimeä uudelleen.