Yhteenveto- ja Tuotteittain-raporttien käyttö

Näiltä raporteilta näet nopeasti niin asiakkaiden kuin hoitajienkin käynnit

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten

Tällä sivulla myös:

Asiakkaan raportti: Käynnit - Yhteenveto

Tästä raportista näet tehdyt tunnit, suunnitellut tunnit ja käyntien määrän kullekin asiakkaalle. Raportti näyttää kaikki hoitajille kohdistetut käynnit, siis myös tekemättömät ja perutut. Ainoastaan jakamattomia käyntejä se ei huomioi.

  1. Klikkaa Raportit ja valitse Asiakasraporttien alta Käynnit - Yhteenveto.

  2. Valitse haluamasi aikaväli, asiakas, maksuryhmä ja käynnin tuote. Voit myös valita nähtäväksi kaikki asiakkaat kerralla.

3. Voit järjestää tietoja asiakkaan nimen, käynnin keston, laskutettavan ajan ja käyntien määrän perusteella, kun klikkaat sarakkeista löytyvää nuolipainiketta.

  • Suunniteltu kesto: näiden käyntien suunniteltujen aikojen kesto.

  • Raportoitu kesto: on hoitajien raportoimien aikojen kesto. Näitä esimies voi muokata Käynnit - Lista -raportilta.

  • Laskutettava aika: on käyntien laskutettava aika. Tätäkin esimies voi muokata Käynnit - Lista -raportilta.

  • Alin, harmaalla fontilla näkyvä rivi kertoo yhteenvedon kaikesta raportilla näkyvästä datasta.

5. Asetukset-painikkeesta voit valita raportilla näytettävät sarakkeet.

6. Toiminnot-painikkeesta voit tulostaa tiedot tai viedä ne toiseen ohjelmistoon joko leikepöydän kautta tai CSV-tiedostona.

Hoitajan raportti: Käynnit - Yhteenveto

Tästä raportista näet tehdyt tunnit, suunnitellut tunnit ja käyntien määrän kullekin hoitajalle.

  1. Klikkaa Raportit ja Hoitajaraporttien alta Käynnit - Yhteenveto.

  2. Valitse haluamasi aikaväli, hoitaja ja haluatko nähdä suunnitellut vai laskutettavat tunnit. Voit myös valita nähtäväksi kaikki hoitajat kerralla.

3. Voit järjestää tietoja hoitajan nimen, käynnin keston, laskutettavan ajan ja käyntien määrän perusteella, kun klikkaat sarakkeista löytyvää nuolipainiketta.

Alin paksunnetulla fontilla näkyvä rivi kertoo yhteenvedon kaikesta raportilla näkyvästä datasta.

4. Toiminnot-painikkeesta voit tulostaa tiedot tai viedä ne toiseen ohjelmistoon joko leikepöydän kautta tai CSV-tiedostona.

Asiakkaan ja Hoitajan raportit: Käynnit - Tuotteittain

Tältä raportilta näet yhteenvedot käynneistä tuotteittain jaettuna laskutusperusteen aikaryhmille, ja voit tulostaa ne tai kopioida taulukkolaskentaohjelmaan siirrettäväksi.

Tämä raportti ottaa aina vain laskutettavat ajat. Huomaa sen vuoksi, että:

  • Tekemättömillä käynneillä voi myös olla laskutettava aika, joka sisällytetään tähän raporttiin.

  • Laskutettavan ajan voi muuttaa raporteista koskematta itse hoitajan raportoimiin aikoihin. Näitä esimies voi muokata Käynnit - Lista -raportilta.

Voit tarkastella raporttia sekä asiakkaille että hoitajille. Raportille voi valita joko yksittäisiä henkilöitä tai kaikki kerralla.

Käynnit - Tuotteittain palveluseteli-raportoinnissa (PSOP)

Jos käytät Palveluseteli- ja Ostopalvelu (PSOP) järjestelmää, saat siirretyksi kätevästi Nursebuddysta tuntitiedot PSOP:iin Käynnit - Tuotteittain -raportin avulla. Lue lisää täältä >>

  • PSOP:iin siirretään tunnit sen mukaisesti, mitä Nursebuddyn asetuksissa olevassa valinnassa "Käynnin laskutettava aika lasketaan raportoiduista käyntiajoista (oletuksena käytetään suunniteltuja aikoja)" on määritelty. Jos asetus on valittuna, niin puhutaan raportoidusta kestosta.

  • Yleisesti kyseinen asetus laskee laskutettavaksi ajaksi suunnitellun tai raportoidun keston. Mikäli esimies on käsin muokannut laskutettavaa aikaa, niin tuo muokattu aika jää voimaan (eli sitä ei lasketa uudestaan käynnin ajoista).

  • PSOP:in kohdalla esimiehen käsin tekemät muutokset laskutettaviin aikoihin eivät vaikuta eli PSOP:lle siirtyy joko suunniteltu tai raportoitu kesto, EI laskutettava kesto.

Vastasiko tämä kysymykseesi?