Sisäänkirjautuminen mobiilisovelluksella

Näin hoitaja kirjautuu sisään ja aloittaa mobiilisovelluksen käytön

Antero Salonen avatar
Tekijä: Antero Salonen
Päivitetty yli viikko sitten

Mobiilisovelluksen asentaminen

Nursebuddy for Carer -mobiilisovellus on saatavilla veloituksetta Apple- ja Android-laitteille sovelluskaupoissa. Tunnistat sen sydänlogosta:

Sisäänkirjautuminen

1. Avaa sovellus laitteellasi:

2. Syötä ensimmäiseen kenttään käyttäjätunnuksesi, jonka esimiehesi on sinulle toimittanut.

3. Syötä toiseen kenttään numeroista koostuva PIN-koodi, jonka niin ikään olet saanut tiedoksi esimieheltäsi. Jos sinua pyydetään vaihtamaan PIN-koodi, voit ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtaa sen haluamaksesi.

4. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet kuluvan päivän käyntisi, työvuorosi sekä päivän sisältämät hoivatoimenpiteet:

Vinkkejä

Onnistuneen sisäänkirjautumisen jälkeen näet oman käyttäjätunnuksesi aina valmiina mobiilisovelluksessa ja jatkossa sinun tarvitsee vain syöttää PIN-koodisi kirjautuaksesi sisään uudelleen.

Jos samalta laitteelta kirjaudutaan usealla eri käyttäjätunnuksella, lisää uusi käyttäjätunnus näin:

1. Napauta oikeasta yläkulmasta: Vaihda käyttäjää.

2. Valitse sitten lisäyspainike ja kirjaudu uusilla tunnuksilla: