Muokattavien käyttäjäroolien avulla pääkäyttäjät voivat hallita käyttöoikeuksia kaikilla järjestelmän keskeisillä osa-alueilla. Kaikki muutokset tallentuvat lokiin, mikä tukee läpinäkyvyyttä ja vaatimustenmukaisuutta.
Voit luoda, muokata, kopioida ja poistaa käyttäjärooleja tiimienne tehtävien mukaan ja määrittää käyttöoikeudet esimerkiksi työvuorosuunnitteluun, asiakastietoihin, hoitajiin ja talouteen.
Muokattavat käyttäjäroolit ovat oletuksena käytettävissä kaikilla suomalailsilla tilaustasoilla Nursebuddyn vuosisopimusasiakkailla.
Roolien luominen ja hallinta
Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Käyttäjäroolit.
Valitse Uusi rooli.
Anna roolille kuvaava nimi.
Valitse roolin käyttöoikeudet. Voit avata jokaisen osa-alueen nähdäksesi tarkemmat oikeudet (ks. alla oleva esimerkki):
Valitse Tallenna.
Jos tarvitset roolin, joka muistuttaa jotakin olemassa olevaa, voit kopioida sen roolin nimen vieressä olevasta kolmen pisteen valikosta.
Kun uusi rooli on luotu, voit lisätä siihen tiimisi jäsenen näytön oikeasta yläkulmasta painikkeella + Lisää.
Jos haluat vaihtaa olemassa olevan käyttäjän roolin, siirry kohtaan Ihmiset > Käyttäjät, valitse henkilö ja vaihda hänen roolinsa:
Mitä voit seurata
kuinka monelle henkilölle organisaatiossanne on määritetty kukin rooli
rooliin tehdyt muutokset ja käyttöoikeuspäivitykset
Näytä loki -toiminnosta näet:
kuka muutoksen teki
mitä muutettiin
mitä roolia muutos koski
milloin muutos tehtiin
Räätälöidyt käyttäjäroolit on erikseen käyttöönotettava ominaisuus Nursebuddyssa. Jos yrityksesi pääsy tähän ominaisuuteen päättyy, aiemmin luodut räätälöidyt roolit eivät kuitenkaan häviä käyttäjiltä. Heille aiemmin annetut roolit jäävät sellaisinaan voimaan, mutta roolien oikeuksia ei voi enää muokata, uusia räätälöityjä rooleja ei voi luoda, etkä voi asettaa räätälöityä roolia käyttäjille. Käyttäjälle voi silti aina vaihtaa jonkin järjestelmän oletusrooleista.
💡 Hyödyllisiä vinkkejä
Yhtenäistä roolien nimet ja jaa ne organisaationne muille pääkäyttäjille, jotta kaikki tuntevat käytetyn nimeämiskäytännön.
Tee ensin luettelo käyttöoikeuksista, jotka haluat rooleille antaa, ennen kuin luot ne Nursebuddyssa. Luettelo kannattaa säilyttää myös omaa seurantaanne varten.
Listaa toimistohenkilöstö ja määritä kullekin oikea rooli tehtävien ja vastuiden perusteella. Varmista, että arkaluonteiset tiedot näkyvät vain niille, joiden kuuluu nähdä ne.
Pääkäyttäjän roolilla on täydet oikeudet järjestelmään ja sen asetuksiin. Suosittelemme antamaan tämän roolin vain pienelle joukolle, jotta järjestelmään tehtävät muutokset pysyvät hallinnassa.




