PSOP-integraatio
Käyttöönoton vaiheet
Integraation perusasetukset ja asiakastietojen linkittäminen
Integraation perusasetukset ja asiakastietojen linkittäminen
Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Ennen aloittamista: Ota yhteys tuki@nursebuddy.fi ja ilmoita meille, että olet ottamassa PSOP-kirjaukset käyttöön. Avaamme järjestelmään tarvittavat yhteydet.

Nursebuddyn pääkäyttäjä voi määrittää integraation perusasetukset seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Integraatiot > PSOP ja täydennä kenttiin vähintään punaisella tähdellä merkityt pakolliset tiedot:

Kenttä

Selite

Y-tunnus

Yrityksesi Y-tunnus

Sähköposti

Sähköposti PSOP-järjestelmän käyttäjälle, jota käytetään PSOP-kirjausten tekemiseen. On suositeltavaa luoda Nursebuddyn PSOP-integraatiota varten oma käyttäjä, jota ei käytetä minkään muun kuin tämän integraation toimesta.

Käyttäjätunnus

Syötä tähän sama arvo kuin sähköposti-kenttään.

Salasana

Integraatiossa käytettävän PSOP-käyttäjätunnuksen salasana.

Yleinen palveluntuottajan koodi (ei pakollinen)

Järjestelmänlaajuinen Palveluntuottajan koodi jota käytetään kirjauksissa, jos käynnin tuotteille ei ole määritelty erillistä palveluntuottajan koodia. Katso lisätiedot kohdasta Integraation peruskäsitteet.

Lähetä hoitomuistiinpanot (ei pakollinen)

Jos tämä on valittuna, hoitajien kirjaukset lähetetään PSOP:iin.

2. Tämän jälkeen asiakkaille ilmestyy automaattisesti Palvelusetelit (PSOP) -välilehti, kuten allaolevassa esimerkissä. Tällä sivulla näet asiakkaan Asiakasnumeron arvon:

3. Linkitä Nursebuddyn asiakasnumero PSOP-järjestelmän asiakkaaseen. Syötä asiakasnumero PSOP:in tietoihin kohdassa Asiakkaan tiedot > Perustiedot ja siellä kenttä Asiakasnumero:

4. Tallenna muutokset. Kun asiakastunniste on lisätty ja tallennettu, on Nursebuddyn asiakkaan linkitys PSOP:n asiakkaaseen valmis.

Seuraava vaihe: