PSOP-integraatio
Käyttöönoton vaiheet
Saldo- tai palvelusetelin linkittäminen asiakkaaseen
Päivitetty yli viikko sitten

Kun asiakastiedot on linkitetty Nursebuddyn ja PSOP:n välillä, seuraavassa vaiheessa yhdistetään asiakkaaseen PSOP-järjestelmässä olevia saldo- tai palveluseteleitä.

1. Mene asiakkaan tietoihin Ihmiset > asiakkaan nimi > Palvelusetelit (PSOP) -välilehti.

2. Klikkaa Liitä uusi -painiketta:

3. Siirry PSOP:in puolelle ja hae siellä kyseisen asiakkaan tiedot.

4. Kopioi setelin numero PSOP:issa ja palaa takaisin Nursebuddyyn.

5. Liitä kopioimasi setelin numero sille osoitettuun kenttään ja paina Tallenna.

6. Asiakkaan seteli ja siihen kuuluvat jaksot listautuvat nyt PSOP-välilehdelle.

Vinkki! Jos asiakkaalla ajan mittaan menee jaksoja kiinni, mutta ne näkyvät edelleen avoimina Nursebuddyssa, voit poistaa umpeutuneita tai päällekkäisiä jaksoja klikkaamalla pientä roskakori-ikonia kunkin jaksorivin lopussa.

Seuraava vaihe: