Asetukset ja räätälöinti
Tietojen tallennus Nursebuddysta

Näin voit ladata ja tallentaa tietoja esim. muualla arkistoitavaksi.

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos Nursebuddy-tilauksesi on päättynyt ja tarvitset asiakastiedot arkistoitavaksi tai käytettäväksi muualla, tässä muutama vinkki:

1. Asiakas- ja hoitajaraporttien Käynnit - Lista -raportti sisältää yksityiskohtaisimmat tiedot käynneistä. Voit ajaa tämän raportin haluamallesi ajanjaksolle. Voit myös poistaa ja lisätä raportilla näytettäviä sarakkeita Asetukset-painikkeesta. Raportin voi ladata .csv- tai .xml-muodoissa, tallentaa PDF:ksi tai tulostaa paperille.

2. Hoitosuunnitelmat, Riskiarvionnit ja Lääkelistat saat talteen PDF-muodossa kultakin välilehdeltä erikseen asiakasprofiilissa. Huomaa, että hoitosuunnitelmien vanhemmat versiot löytyvät Hoitosuunnitelma-sivun lopusta.

3. Pääkäyttäjä voi ladata yleiset asiakas-, hoitaja- ja yhteyshenkilölistaukset .csv-muodossa valikon kohdasta Järjestelmä > Tietojen vienti.

Jos tarvitset lisäohjeita tietojen latauksesta tai yksityiskohtaisempia tietoja asiaan liittyen, ole yhteydessä asiakastukeemme: tuki@nursebuddy.fi. Voimme pyynnöstä avata tai jatkaa Nursebuddy-ympäristösi käyttöoikeutta tilin sulkemispäivän jälkeenkin, normaalien sopimusehtojemme puitteissa.