Käynnit - Lista (hoitajaraportti)

Näin saat raportilta kaikki hoitajien käyntitiedot sekä käyntien väliset kilometrit ja käytetyn matka-ajan

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Tätä raporttia voit käyttää esim. hoitajan palkanmaksun ja matkakorvausten laskennan tukena. Raportti näyttää käyntien lisäksi myös hoitajan kulkemat kilometrit asiakaskäyntien osoitetietojen mukaan automaattisesti.

Huomaa, että hoitajan mobiilisovellukseen syöttämät, suunnittelemattomat lisäkilometrit löydät Työvuorot ja matkat -raportilta. Lue lisää täältä >>

Raportin luominen

1. Valitse päävalikosta Raportit.

2. Valitse Hoitajaraportit-otsikon alta Käynnit - Lista.

3. Valitse raportille haluamasi tiedot:

• tarkasteltava aikaväli

• haluamasi hoitaja tai kaikki hoitajat

• laskutettava taho

• kaikki käynnit tai vain tietyn tyyppiset käynnit (esim. tehdyt, tekemättömät, perutut tai suunniteltuun kestoon nähden poikkeuksia sisältäneet käynnit).

4. Muokkaa tarvittaessa näytettäviä sarakkeita Asetukset-painikkeesta:

5. Voit myös tarvittaessa tehdä korjauksia riveihin klikkaamalla ne auki ja vaihtamalla esim. käynnin tilaa, laskutettavaa aikaa tai tuotetta. Tallenna muutokset!

Matkojen ja matka-aikojen raportointi

Samalle raportille saat myös näkyviin ne kilometrit ja matka-ajat, jotka hoitaja on käyttänyt päivän aikana käyntien välillä.

1. Valitse hoitaja, jonka matkatietoja haluat tarkastella. Huomaa, että tämän voi tehdä vain hoitaja kerrallaan.

2. Lisää Asetukset-kohdasta raportille mukaan seuraavista sarakkeista ne, jotka haluat seurata raportilla. Huomaa, että ilman Matka- ja Matka-aika -sarakkeita matkatiedot eivät ilmesty raportille.

3. Sen jälkeen paina painiketta Lataa matka ja matka-aika, jolloin hoitajat kulkemat etäisyydet ja/tai niihin käytetyt ajat täyttyvät raportille:

Usein kysyttyä kilometreistä

"Listalla aina päivän ensimmäisen käynnin kohdalla näkyy 0km. Mistä se johtuu?"

Jos hoitajan päivä alkaa vasta ensimmäiseltä asiakaskäynniltä (esim. hän menee kotoa suoraan asiakkaalle), kilometrejä aletaan seurata vasta ensimmäisen ja toisen asiakaskäynnin väliseltä matkalta. Silloin kotoa ensimmäiselle käynnille ei lasketa matkoja ja näytetään 0km.

Jos hoitajan päivä alkaa esim. hoivayrityksen toimistolta, voit vaihtaa aloituspaikaksi toimiston hoitajan profiilissa kohdassa Työtiedot ja kentästä Aloituspaikka.

"Jos hoitajan työpäivä päättyy takaisin toimistolle, missä näytetään tämän matkan kilometrit?"

Tämä ynnätään päivän viimeisen käynnin kilometreihin. Esimerkkinä: jos päivän viimeisenä olevan käynnin rivillä näkyy 7.0 km matka, niin se koostuisi tässä tapauksessa viimeistä edelliseltä käynniltä viimeiselle (2.0 km) + viimeiseltä käynniltä toimistolle (5.0 km).

"Jos käynnillä on ollut useampi kuin yksi hoitaja, miten matkat näytetään?"

Tällä raportilla matka ja matka-aika voidaan näyttää vain yksi hoitaja kerrallaan. Aja raportti siis erikseen kunkin samalla käynnillä olleen hoitajan osalta.