Asiakkaan Poissaolo-raportti

Seuraa esim. sairaalajaksoja ja asiakkaan lomia Poissaolot-raportilta

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten

Jos asiakkaalle tulee poissaoloja (esim. sairaalajaksoja, kuntoutusjaksoja tai lomia), voit lisätä ne kätevästi asiakkaan kalenteriin. Katso ohjeet täältä >>

Kaikkien asiakkaiden poissaolot tiettynä aikana saa raportille näin:

1. Klikkaa vasemmasta laidasta Hallinnoi > Raportit.

2. Valitse asiakasraporttien puolelta raportti Poissaolot.

3. Valitse haluamasi aikaväli, jolloin raportille listataan ne asiakkaat, jotka eivät ole tuona aikana paikalla:

4. Klikkaamalla otsikoiden nuolia voit järjestää raportin sarakkeet haluamaasi järjestykseen:

• aakkosjärjestykseen (asiakkaan nimen tai poissaolon kuvauksen perusteella)

• aikajärjestykseen (poissaolon alkamis- ja päättymispäivän mukaan).

5. Lopuksi voit tulostaa raportin Toiminnot-painikkeen takaa.