Automaattinen kilometriseuranta Palkat-raportilla

Näin voit yhdistää matka-ajan ja kilometrikorvaukset hoitajien Palkat-raporttiin

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten

Hoitajien Palkat-raportilla voidaan näyttää tuntipalkan lisäksi sekä kilometrikorvaukset että matka-aika. Tämä tehdään lisäämällä kilometrikorvausten taksa osaksi palkkahinnastoa. Ohjeet palkkahinnastojen käsittelyyn sekä hoitajien liittämiseen niihin löydät kohdasta Tuntipalkkojen käsittely >>

Kilometriraportin luominen

Kun palkkoihin liittyvät tausta-asetukset ovat valmiina ja palkkahinnastot on yhdistetty hoitajiin, voit ajaa raportin Nursebuddyssa seuraavasti:

1. Valitse vasemman laidan valikosta Palkat.

2. Valitse ajanjakso, jota haluat tarkastella.

3. Kilometri- ja matka-aikakentät eivät tule automaattisesti mukaan raportille, joten lisää seuraavaksi nämä sarakkeet raportille painikkeesta Valitse kentät:

4. Klikkaa sen jälkeen painiketta Lataa raportti matkatiedoilla. Tämän jälkeen hoitajan kulkema matka ja/tai aika ja sen korvaus näytetään raportilla tehtyjen työtuntien ohessa.

Huomaa, että Palkat-raportilla näytetään ainoastaan tehtyjen käyntien tunnit ja matkat.