Hoitajien työvuoro- ja matkaraportti

Tarkastele hoitajien työvuoroja ja seuraa heidän syöttämiään matkatietoja.

Laura / NurseBuddy avatar
Tekijä: Laura / NurseBuddy
Päivitetty yli viikko sitten

Hoitajaraporteilla Työvuorot ja matkat -raportti auttaa palkkalaskelmien tekemisessä ja työvuorojen seurannassa. Raportilta näet:

• Kuinka paljon hoitajat ovat työskennelleet

• Paljonko heille on tullut matkakilometrejä päivän aikana

Huomaa: Tällä raportilla näkyvät matkatiedot ovat hoitajien itsensä syöttämiä mobiilisovelluksessa. Tällaiset matkat voivat olla esim. päivän aikana ajettuja ylimääräisiä kilometrejä asiakkaan kanssa tehdyistä asiointikäynneistä. Normaalit, päivän aikana kertyvät tiedot käyntien välisistä etäisyyksistä lasketaan automaattisesti asiakkaiden osoitetietojen perusteella.

Voit tarkastella raporttia joko hoitaja kerrallaan tai kaikkia yhdessä. Voit myös tulostaa tai viedä raportin toiseen ohjelmaan.

Tulevien työvuorojen listaukset

Raporttia voi hyödyntää myös tulevaisuuteen katsovasti. Saat listat tulevista työvuoroista näin:

1. Määritä raportin tarkasteluajanjakso tulevaisuuteen.

2. Valitse haluamasi hoitajat tai kaikki hoitajat.

3. Poista Asetukset-kohdasta turhat sarakkeet näkyviltä. Jäljelle kannattaa jättää vain sarake Suunnitellut työvuorot.

4. Avaa sen jälkeen Näytä yksityiskohtainen raportti ja valitse minkä sarakkeen mukaan tiedot listataan (esim. kaikkien hoitajien vuorot tietylle päivälle tai yhden hoitajan kaikki vuorot päivä kerrallaan). Tässä valittu järjestys säilytetään, kun tulostat listauksen tai kun kopioit sen toiseen ohjelmaan:

Vinkki! Ohjeet ja esimerkin työvuorolistan jatkokäsittelystä taulukkolaskentaohjelmassa esim. TES-vaatimusten mukaiseksi löydät täältä >>