Hoitajien Osaamiset-raportti

Hoitajien osaamisesta kertovan raportin luominen

Päivitetty yli viikko sitten

Tällä raportilla näytettävät osaamistiedot perustuvat pääkäyttäjän ennalta määrittelemiin osaamiskategorioihin Nursebuddyn Asetukset-kohdassa. Jos et ole vielä perehtynyt näihin, aloita lukemalla lisää hoitajien osaamisten hallinnasta Nursebuddyssa >>

1. Klikkaa Raportit > Osaamiset.

2. Valitse haluamasi hoitaja. Raportti näyttää kyseisen hoitajan osaamiset ja niiden mahdollisen voimassaolon.

3. Jos rastitat Näytä myös puuttuvat osaamiset -valinnan, raportti näyttää mitkä pääkäyttäjän ennalta määrittelemistä osaamisalueista tältä hoitajalta puuttuvat. Tätä tietoa voi tarkastella vain hoitaja kerrallaan.

Huomaa: Voit valita listalle myös kaikki tällä hetkellä aktiivisena olevat hoitajat saadaksesi kokonaiskäsityksen hoitajien osaamispotentiaalista ja koulutustarpeista. Listalle voi valita myös epäaktiivisena olevat hoitajat, josta voi olla hyötyä silloin, jos tarvitset valita satunnaisista keikkailijoista juuri oikean osaamisen omaavan hoitajan.

Oikealla olevasta Toiminnot-valikosta voit tulostaa raportin tai kopioida sen leikepöydälle esim. taulukkolaskentaohjelmaan siirrettäväksi.

Klikkaamalla sarakkeiden yläosassa olevia nuolia voit järjestellä tietoja

• aakkosjärjestykseen (hoitajien ja osaamisten nimikkeiden perusteella)

• aikajärjestykseen (voimassaolon alku- ja päättymispäivien mukaan).