Työvuorojen ja matkojen raportointi mobiilisovelluksessa

Hoitaja voi merkitä työvuoroja ja ylimääräisiä ajokilometrejä sovelluksen avulla

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Hoitajan työvuorot näkyvät Sinun päiväsi -näkymässä tehtävälistan alapuolella. Päivään mahdollisesti lisätyt useammat työvuorojaksot näytetään omina riveinään.

Muiden päivien työvuoroja voi selata napauttamalla nuolinäppäimiä vasemmalle tai oikealle. Päivän lopussa hoitajan itse raportoiman työvuoron kesto näytetään suunnitellun ajan tilalla.

Huom! Ennenkuin työvuorot näkyvät hoitajille, pääkäyttäjän tulee varmistaa, että tähän liittyvät asetukset ovat kunnossa. Nämä löytyvät kohdasta Asetukset > Hoitajat > Mobiilisovellus > Työvuoro- ja matkaraportti.

Varmista myös, että jokaisella halutulla hoitajalla on lisätty työvuorot tarvittaville päiville.

1. Mobiilisovelluksen "Minun päiväni" -näkymän alalaidassa on pallo, jota napauttamalla saa esiin valikon. Valikosta hoitaja pääsee päättämään työvuoronsa:

2. Seuraavalla ruudulla hoitaja voi merkitä työvuoron toteutuneet ajat, sekä mahdolliset päivän aikana ajetut lisäkilometrit ja lisämatkustajat:

Mobiilisovelluksen kautta raportoidut työvuorot ja ylimääräiset ajokilometrit ovat nähtävissä esimiehelle raportilla: Hoitajaraportit > Työvuorot ja matkat.