Kaikki kokoelmat
Hoitajien profiilit ja työvuorot
Hoitajan päiväkirja ja Tapahtumat
Hoitajan päiväkirja ja Tapahtumat

Tässä opit lisää hoitajan päiväkirjasta sekä mitä ovat Tapahtumat ja miten niitä käsitellään.

Marjaana Jokinen avatar
Tekijä: Marjaana Jokinen
Päivitetty yli viikko sitten

Hoitajan profiilista löydät seuraavat välilehdet:

Hoitajan päiväkirja

Päiväkirjasta näet kaikki hoitajien aktiviteetit, kuten suoritetut käynnit, käynneillä tehdyt merkinnät sekä esimiesten muistiinpanot.

Hoitajan päiväkirja päivittyy jatkuvasti automaattisesti, joten tärkeää tai luottamuksellista tietoa ei kannata sinne tallentaa. Hyödynnä tähän mieluummin muita tarjolla olevia vaihtoehtoja:

Kalenteri ja Tapahtumat

Kalenteri-välilehdellä voit luoda hoitajan kalenteriin mahdollisia koulutusaikoja tai muistuttaa tulevista yrityksenne sisäisistä tapahtumista.

Jos asetuksissa on niin sallittu, hoitaja voi myös luoda itse itselleen Tapahtumia suoraan mobiilisovelluksessa. Tapahtumat näkyvät mobiilisovelluksessa käyntien tavoin hoitajan omassa päiväohjelmassa.

Huomaa, että Tapahtumiin käytetty aika ei näy hoitajan työvuororaportissa.

Työvuorot

Voit luoda hoitajalle työvuoroja joko täältä hoitajan profiilin kautta tai suoraan Käyntisuunnittelu-näkymästä käsin. Katso lisätietoja työvuorojen luomisesta täältä >>

Osaamiset

Hoitajalla voi olla tärkeitä osaamisia (esim. ensiapu, kielitaito, haavanhoito), jotka voidaan yhdistää tiettyjen asiakkaiden käynteihin vaatimuksiksi. Löydät lisää tietoa hoitajien osaamisten hallinnasta täältä >>

Vastasiko tämä kysymykseesi?