Työssään pitkään viihtyvät työntekijät rakentavat jatkuvuutta, luottamusta ja hyvinvointia asiakkaillesi. Nursebuddyssa näytettävän työhyvinvointikyselyn ytimessä ovat hoitajien omat kokemukset ja heidän arvionsa työpäivän sujumisesta.
Miten hyvinvointikysely toimii?
Nursebuddyn päävalikossa näkyy pääkäyttäjille Kyselyt-valinta. Pääkäyttäjät voivat sieltä käsin laittaa hyvinvointikyselyn joko päälle tai pois päältä, tai pitää sen jatkuvasti aktivoituna:
Kun kysely on aktivoitu, Nursebuddy for Carers -mobiilisovellus näyttää kaikille yrityksesi hoitajille aina työpäivän päätteeksi kysymyksen: Miten päiväsi sujui?
Vastaaminen on helppoa ja nopeaa ”hymynaamojen” avulla. Tämän lisäksi myös avointa tekstipalautetta voi lähettää, jotta organisaatio ymmärtää paremmin syitä joko positiivisen tai negatiivisen arvion taustalla.
Hoitaja voi huoletta pohtia omaa työpäiväänsä ja sen sujuvuutta, sillä vastaukset kertyvät anonyymeina eikä ketään yksittäistä henkilöä voida niistä tunnistaa.
Mitä pääkäyttäjät ja esimiehet näkevät?
Kohdassa Tunnusluvut on näkyvillä yhteenvetona kuinka monta prosenttia hoitajista on vastannut kyselyssä olevansa tyytyväisiä:
Kun kyseisen laatikon klikkaa auki, avautuu tarkempi erittely eri aikoina saaduista tuloksista, esimerkiksi:
Tulokset auttavat yrityksen hallintoa sekä yrittäjiä itseään seuraamaan työhyvinvoinnin kehittymistä ja sen mahdollisia muutoksia myös pidemmällä aikajänteellä.
Sovelluksen sisällä näytettävien tilastojen lisäksi pääkäyttäjät saavat viikoittain sähköpostikoosteen.
Vinkkejä aloittamiseen
Tietosuojasyistä tietoja näytetään vain viikoilta, joilla on vähintään 3 eri äänestäjää/kommentoijaa.
Pääkäyttäjät, joilla on voimassaoleva sähköpostiosoite, saavat myös viikoittain aina maanantaisin automaattisesti hyvinvointikyselyn koosteen sähköpostiinsa. Mikäli viestit eivät ole saapuneet perille esim. sähköpostin ongelmista johtuen, sama tieto on kuitenkin nähtävilla Tunnusluvut-sivulla.
Suunnittele kuinka yrityksesi viestii hyvinvointiin liittyvien toimintatapojen ja kulttuurin rakentamisesta tiimeillesi - ja miksei myös asiakkaillenne. Suunnittele myös miten usein ja millä tavoin kyselyjen tuloksia tullaan analysoimaan, ja millaisia toimenpiteitä niiden johdosta kenties tehdään.